Admin
 
ส่วนผสมสำหรับทำ ตับหมูผัดพริกไทยดำ (Stir Fried Pork Liver with Black Pepper)
เครื่องปรุง
  1. ตับหมูหั่น 1 ถ้วย
  2. พริกไทยดำทุบ 1 ช้อนโต๊ะ
  3. กระเทียมบด 1 ช้อนชา
  4. ผงรสดี 1 ช้อนชา
  5. ซอสถั่วเหลือง 1 ช้อนโต๊ะ
  6. น้ำตาล 1 ช้อนโต๊ะ
  7. ซอสน้ำมันหอย 1 ช้อนโต๊ะ
  8. พริกไทยป่น 1 ช้อนชา
  9. เหล้าจีน 1 ช้อนโต๊ะ
  10. น้ำเปล่า 2 ช้อนโต๊ะ
  11. น้ำมันพืช 1 ช้อนโต๊ะ
  12. หอมใหญ่หั่น 3 ช้อนโต้ะ
  13. พริกหวานหั่น 3 ช้อนโต้ะ
  14. พริกชี้ฟ้าหั่นยาว 2 ช้อนโต้ะ
  15. ต้นหอมหั่นหยาบๆ 2 ช้อนโต้ะ
Read More Click Topic


อาหารไทย : ขั้นตอนการทำ ตับหมูผัดพริกไทยดำ (Stir Fried Pork Liver with Black Pepper)


1. ตั้งกระทะน้ำมันให้ร้อนปานกลาง
2. นำกระเทียมลงไปผัด จากนั้น ใส่ตับหั่นลงไปผัด ปรุงรสด้วย น้ำเปล่า ผงรสดี ซอสถั่วเหลือง ซอสน้ำมันหอย เหล้าจีน และน้ำตาล ผัดให้เครื่องปรุงเข้ากัน
3. ใส่ พริกไทยดำ พริกไทย หอมใหญ่ พริกหยวก พริกชี้ฟ้า และต้นหอม ลงไปผัด จนสุก จากนั้นเสริฟใส่จาน

Thai Recipe Ingredients : Stir Fried Pork Liver with Black Pepper

  1. pork liver sliced 1 cup
  2. black pepper corns 1 tablespoon
  3. minced garlic 1 teaspoon
  4. soup powder 1 teaspoon
  5. soy sauce 1 tablespoon
  6. sugar 1 tablespoon
  7. oyster sauce 1 tablespoon
  8. powder pepper 1 tablespoon
  9. chinese wine 1 tablespoon
  10. water 2 tablespoon
  11. cooking oil 1 tablespoon
  12. onion cubed 3 tablespoon
  13. bell pepper cubed 3 tablespoon
  14. red chilies cut diagnally 2 tablespoon
  15. scallions sliced 2 tablespoon

Step of cooking : Stir Fried Pork Liver with Black Pepper

1. Heat oil in a pan by use medium heat. Put garlic stir to a pan and then put Pork liver to stir.
2. put soy sauce, oyster sauce, sugar, soup powder, black pepper corn, chinese wine, water, onion, bell pepper, red chilies and scallions. Stir it together.
3. Serve to a dish.

ที่มา http://nlovecooking.com/category/
0 Responses

Post a Comment